Lyssna på predikningar från 2019

Ansvarig utgivare är Ruth Almlöv, mer information finns under “Styrelsen och råd”

Sommaren 2019 ändrades presentationen av innehåll den här sidan: För att lyssna på predikningar klickar du nedan i listan på respektive predikan för att komma till den sida där ljudspelaren finns inbäddad.

OBS: Om uppspelningen inte startar kan det bero på fel hos streamande server (de flesta ljudfiler finns hos Crossnet), fel på din egen uppkoppling eller att din webbläsare behöver uppgraderas till en nyare version. Tänk på att uppspelningen kan behöva några sekunder på sig att “buffra” ljudfilen så att uppspelningen därefter kan ske utan avbrott.

Predikan Andreas Collin. “Att välja väg”

Predikan: Anna Lennartsson. Jag Är; Dörren – Grinden.

Lyssna igen: Peter Paulsson från Open Doors predikade i Bergslagskyrkan

Predikan: Anna Lennartsson 25/8 – Dags att gå vidare del 10 – Vad väljer du, liv eller död? Gud som en förbunds-Gud, 5 Mos 11:26-32 & kap 30.

Anna Lennartsson predikade 18/8 -19: Dags att gå vidare del 9 – Kom ihåg att du är en syndare i behov av Gud, 5 Mos kap 9

Predikan: Sören Perder i Bergslagskyrkan 11 augusti 2019

Predikan: Karin Millard i Bergslagskyrkan 4 augusti 2019

Predikan: Stein Westli i Bergslagskyrkan 28 juli 2019