När åskan mullrar, blixtarna visar sig, regnet öser ner eller sommarvinden bara susar över fälten, då håller jag med Carl Boberg, då brister mitt inre ut i lovsång. Gud är förunderlig, och så stor, O store Gud, tack gode Gud! Åskans starka mullrande väckte mig kl fem i morse. I går kväll hade jag svårt att komma i säng då jag tycker om att titta på blixtarna som så vackert beskrivs i kanske Sveriges mest kända psalm. Vi har mycket att tacka för. 

Trots att vårt samhälle även i skön sommartid kan uppfattas som hårt och polariserat, så förblir Gud, trofast och kärleksfull. Vi ser spår av Gud runt omkring oss och vi hör och ser Honom i naturen som nu så vackert står i full prydnadsdräkt. Hör du hur Han talar? Känner du hur Han påminner dig om sin godhet när den goda blomdoften fyller dina sinnen? Får naturen och sommaren dig att brista ut i lovsångsljud?

Om du tillsammans med mig stämmer in i samma lovsång som Boberg, hur påverkar den ditt liv, vad ska du göra med den? Har din lovsång hitintills mest funnits på insidan, så att man behövt komma dig mycket nära för att höra den är det väl dags att gå vidare nu. Låt hela ditt liv, både i ord och handling få bli en proklamation om Guds godhet och storhet, så att andra människor också kan börja se vem Gud är och stämma in i samma sång!

I juli och augusti har vi gudstjänst kl 17.00 varannan vecka, med möjlighet att grilla det vi själva tar med efter gudstjänsten. Låt oss mötas tillsammans även ute i trädgården, lära känna varandra mer och bjuda in andra till att stämma in i vår sång. 

Varmt välkomna!