På söndag predikar David Johansson från Tensta Mission för oss.

På onsdag är det bön i Bergslagskyrkan. Denna veckan börjar det klockan 10:00. Oavsett vad som har annonserats tidigare är det cafévåningen kl 10.00 som gäller.

Mer på på onsdag: Klockan 17 startar en matcirkel i Bergslagskyrkans kafévåning. Anmälan krävs senast måndagar för att vara med, maila Elisabeth Håkansson på: elisabet@nora.pm eller smsa på: 070 239 0074. Det kostar 40 kr per gång, vilket swishas till 1230076836 – studiefrämjandets nummer – eller kontant på plats.

På lördag den 16 februari är det Bibeläventyr för vuxna i Svenska kyrkans församlingshem. Anna Lennartsson och Andrea Von Rotz står för innehållet. Då det är en heldag, med start 9.30, krävs det anmälan, senast onsdag 13 februari. Ring till Svenska kyrkan på, 0587-848 00 för att boka.

På söndag firar vi Gudstjänst tillsammans igen. David Johansson från Tensta mission besöker oss för att predika. Ollie Strömberg står för de musikaliska inslagen.

Välkommen till alla våra samlingar.