Helena Stenumgaard och Gertrud Storsjö.

Ny vecka och nya sammankomster i Bergslagskyrkan. På onsdag har vi bön klockan 10.00.

Nu på lördag, den 11 maj, kl. 16-20, har vi spännande besök i Bergslagskyrkan. Helena Stenumgaard och Gertrud Storsjö, (se bild) kommer till oss för att hjälpa oss förstå nyandlighet/new age.

Storsjö föreläser utifrån erfarenhet av österländsk religion i Asien och Stenumgaard utifrån att själv varit spiritist som sen blivit befriad av Jesus från ett liv i ockultism. Enkel förtäring serveras mellan samlingarna.

Söndagen 12 maj kl 11.00 firar vi gudstjänst som vanligt, Anna Lennartsson predikar och Karibu singers sjunger för oss. Då har vi även församlingsmöte efter kyrkkaffet.

Vi vill också påminna om vårt församlingsforum som är den 21 maj. Då är tanken att vi ska försöka konkretisera våra tankar på framtiden. Vi kommer gå vidare mer konkret och praktiskt kring de tankar vi tidigare har talat om på våra forum. Vi träffas från klockan klockan 19.

Varmt välkomna på alla samlingar!