Vi hoppas att du hade en härlig helg på Noramarken och ser fram emot en ny vecka. Välkommen att delta i veckans aktiviteter:

Måndag-tisdag:

• Ta gärna del av Anna Lennartssons predikan från 1/9. Du hittar inspelningen på sidan Predikan 2019.

Onsdag

• På förmiddagen möts vi i Bergslagskyrkan cafévåning för gemensam bön. Start: 10:00.
  • På eftermiddagen berättar Anna Lennartsson om cykelskolan i Allaktivitetshuset (fd. Windahls). Start: 16:00.
  • På kvällen träffas vi i Bergslagskyrkan för att lyssna till paret Sturzenbecker. Start: 19:00.

Söndag

• Välkommen på gudstjänst kl. 11:00 i Bergslagskyrkan med Anna Lennartsson. Musik av Anders Lindström.

Bilden för den här pålysningen är från 2019 års Noramarken under vilken Bergslagskyrkan stod på torget i Nora och bjöd på fika i trädgården intill vår kyrka.