Psykolog Alf B. Svensson föreläser den 27 januari i Bergslagskyrkan. Temat är: “Leva och älska livet ut, utan att lusten tar slut – och “Lycklig hur blir man det?” – sju saker du kan göra för att få ett rikt och meningsfullt liv.
Alf B Svensson, legitimerad psykolog, har arbetat som skolpsykolog i Nässjö kommun. Han har skrivit flera böcker och föreläst inom ämnet relationer och familjeliv. Nu kommer han till Bergslagskyrkan, Nora, sön 27 jan. Du kan vara med hela dagen eller välja att bara komma på ett av dagens seminarier.

Vi börjar med temat: “Leva och älska livet ut, utan att lusten tar slut.” Det blir två pass med start 11.00 – ca 15.00

Då ingår lunch och fika, med samtal och möjlighet att ställa frågor. Kostnad 100 kr.

18.00 – “Lycklig hur blir man det?”
– sju saker du kan göra för att få ett rikt och meningsfullt liv.

Det blir efterföljande fika med möjlighet till frågor. Kostnad 50 kr.

Kostnad för hela dagen, 150 kr.

Anmälan via hemsidan, eller email (pastor@bergslagskyrkan.se), senast tis 22 januari. Obs, glöm inte att skriva om du planerar vara med hela dagen eller endast fokusera på en av dagens ämnen.

UPPDATERING 2019-01-23

Då sista datum för anmälan nu har passerats har anmälningsformuläret tagits bort från denna sida. Frågor gällande Alf B. Svenssons föreläsningar kan ställas till Anna Lennartsson på pastor@bergslagskyrkan.se.