Aktuellt i Bergslagskyrkan

Här finner du pålysningar, notiser om predikningar och annan information från församlingen. Notera att publiceringsdatum inte är samma sak som datum för genomförande av t.ex. en gudstjänst. Bläddra bakåt genom att klicka på sidnumreringen längst ner på sidan.

Vi söker föreståndare till Gåvan Secondhand - ett pionjärt socialt arbete

Vi i Bergslagskyrkan har i många år drivit en secondhandaffär, men önskar nu vid ett föreståndarskifte koppla detta närmare till församlingens arbete. Vi vill med Jesus i centrum vara en varm och utåtriktad gemenskap där alla, inklusive…

Kyrkan stängd tillsvidare pga. Coronaviruset, kolla sociala medier för att ta del av de sista nyheterna. Följ oss på Youtube - Bergslagskyrkan Nora - för att se de senaste videosändningarna.

På grund av Covid-19-restriktionerna tvingas vi ställa in vår ordinarie verksamhet tillsvidare, förutom torsdax. Kolla sociala medier för att hålla dig uppdaterad.

Se Hillsongs julföreställning "This is Christmas" gratis

I år har vi fått en unik möjlighet att erbjuda Hillsongs stora årliga julföreställning "This is Christmas" kostnadsfritt tillgängligt för alla pingstförsamlingar. Från och med juldagen kommer man, genom att använda länk nedan från…