Aktuellt i Bergslagskyrkan

Här finner du pålysningar, notiser om predikningar och annan information från församlingen. Notera att publiceringsdatum inte är samma sak som datum för genomförande av t.ex. en gudstjänst. Bläddra bakåt genom att klicka på sidnumreringen längst ner på sidan.

Lyssna igen: Peter Paulsson från Open Doors predikade i Bergslagskyrkan

Nu kan du lyssna igen på Davids fiskes predikan från Bergslagskyrkan den 6/10 2019. Klicka igång spelaren nedan för att lyssna.

Predikan: David Fiske 6/10 - Del 2 i serien - JAG ÄR. "Jag är livets bröd". Joh 6

Ta gärna del av David Fiskes predikan från den 6/10 i Bergslagskyrkan i Nora.

Besök av Simon Ådahl & Örjan Armgren 13/10

Välkommen till Bergslagskyrkan i Nora 13 oktober 2019 för att lyssna till Simon Ådahl och Örjan Armgren. Musikern och evangelisten Simon Ådahl kommer tillsammans med sin vän Örjan Armgren till Bergslagskyrkan för att sjunga och berätta…

Predikan: Anna Lennartsson 29/9 - Jesu 7 uttalanden i Joh-evangeliet, Joh 20:30-31 och 2 Mos 3:11-15

Ta gärna del av inspelningen från Bergslagskyrkan i Nora 29 september 2019. Anna Lennartsson inledde en ny predikoserie "JAG ÄR".