Aktuellt i Bergslagskyrkan

Här finner du pålysningar, notiser om predikningar och annan information från församlingen. Notera att publiceringsdatum inte är samma sak som datum för genomförande av t.ex. en gudstjänst. Bläddra bakåt genom att klicka på sidnumreringen längst ner på sidan.

Den populära Alpha-kursen är tillbaka

Alpha är en serie kvällar då vi utforskar grunderna i kristen tro, det är särskilt utformat för dig som är nyfiken och vill fundera över livets stora frågor. På denna online-Alpha kommer du få del av en föreläsning, för att sedan…

Kyrkan stängd tillsvidare pga. Coronaviruset, kolla sociala medier för att ta del av de sista nyheterna. Följ Bergslagskyrkan på Youtube för att se de senaste videosändningarna.

På grund av Covid-19-restriktionerna tvingas vi ställa in vår ordinarie verksamhet tillsvidare, förutom torsdax. Kolla sociala medier för att hålla dig uppdaterad.

Se Hillsongs julföreställning "This is Christmas" gratis

I år har vi fått en unik möjlighet att erbjuda Hillsongs stora årliga julföreställning "This is Christmas" kostnadsfritt tillgängligt för alla pingstförsamlingar. Från och med juldagen kommer man, genom att använda länk nedan från…